Beste theaterliefhebber ,

Het feit alleen al dat je op onze site terechtkomt , bewijst dat je geïnteresseerd bent in een stukje cultuur . Een zwaar woord dat misschien wat elitair klinkt , maar voor ons evengoed om volkstheater kan gaan .

We werken met mensen die begeesterd zijn , een passie , een droom hebben . En … wat is er nu mooier om je dromen te verwezenlijken ? En dan nog in een prachtig complex , vol comfort en voorzien van de hedendaagse technieken . Daar kan alleen maar het publiek wel bij varen . Toch ?

We streven naar het brengen van hoogstaand theater met een rijk aanbod , voor elk wat wils, dus gaande van pure ontspanning of amusement , tot drama en ontroering , of zelfs een mix hiervan . Maar in elk geval … theater dat je raakt !

Wees ervan overtuigd dat we steeds het beste van onszelf voor ogen hebben .

U wordt vriendelijk uitgenodigd om mee te komen genieten !

Voor ons gaat het om een totaalbeleving , een pakketje , van als je de zaal binnentreedt tot wanneer je met een tevreden gevoel buitengaat , nog nazindert en zegt … “ Wat was dat een tof avondje uit ! “.

Vree Wijs! Theater zal jaarlijks tenminste 4 theaterproducties brengen. Het “Vree Wijs! Theater” is onderverdeeld in 3 segmenten:

  • Het volwassen theater (voorheen de volwassen producties van Theaterplatform gent VZW)
  • De Scala business Culture Club (Where culture meets business)
  • Treis&Co (onze jeugdopleiding, voorheen ook onderdeel van Theaterplatform Gent).

Van zodra deze pandemie in de kiem is gesmoord en de volksgezondheid gewaarborgd wordt hopen wij U zo spoedig mogelijk terug te begroeten in ons mooi theatercomplex Scala.

Johan Van Hoorde

Voorzitter Vree Wijs! theater