Dubbel op

29feb(feb 29)20:0016maa(maa 16)20:00Dubbel op(februari 29) 20:00 - (maart 16) 20:00 Dendermondsesteenweg 165 OrganisatieVree Wijs! Theater vzw

Event Details

Dubbel op speelt zich af in de Beauty & Health kliniek, waar dokter Hektor Vermeulen en zaakvoerster Valerie Blomme hun niet altijd zuivere praktijken uitvoeren. Hektor heeft in Zwitserland een omstreden en onvoldoende geteste nieuwe behandeling om eeuwig jong te blijven gestolen. Hij heeft, zeer tot het ongenoegen van Valerie die zelf de eerste wilde zijn, deze fameuze SIP-behandeling toegepast op Betty Cloujo. De patiënte overlijdt en Hektor en Valerie zitten met een probleem. Gelukkig is er Harrie nog, de tweelingbroer van Hektor. Misschien kunnen ze hem alles in de schoenen schuiven?

Een foute plastisch chirurg, die zijn broer achterna zit met een verdovingsspuit in zijn hand, een overleden patiënte die toevallig de vrouw blijkt te zijn van een Inspecteur van politie, een enthousiaste, nichterige assistent met een minderwaardigheidscomplex en een overijverige journaliste op zoek naar haar eigen ‘Watergate’ schandaal? Dit zijn de ingrediënten voor een avondje onvervalst plezier en ouderwets schaterlachen!

Met:
Dirk Vanmeirhaeghe ,Johan Van Hoorde, An Fleur, Henri Langeraert, Sofie Jacobs, Marleen Bassez

Data

Februari 29 (Donderdag) 20:00 - Maart 16 (Zaterdag) 20:00

In zaal

Theater Scala

Dendermondsesteenweg 165

Organisatie

Vree Wijs! Theater vzw

Dendermondsesteenweg 165, 9000 Gent

Learn More